8 Temmuz 2015 Çarşamba

Mac Soft&Gentle Aydınlatıcı

Herkese yeniden merhabalar :)
Uzun zamandır yazamıyordum bunda;son sınıf olmam, tezler, ödevler, mezun olmam gibi sebepler var. Yazmayı çok isteyip de bir türlü elim değmedi maalesef. Şu sıralar evimde dinleniyor olsam da uzun uzun buraya zaman ayıramadım. İnstagram da aktifim ama oraya sık sık fotoğraflar yüklemekteyim :)

Bugün sizlere aslında uzun zaman önce aldığım fakat yazmayı unuttuğum süper bir aydınlatıcıyı anlatacağım.

Mac'in meşhur MSF'lerinden biri soft&gentle. Bende bir de lightscapade var. O daha günlük ve yoğun olarak uygulasanız dahi abartı durmayan bir aydınlatıcı iken soft and gentle ben burdayım diyor. 

Şeftali bronz bir tonu var. İçinde minik minik simler var ama yüzünüzde dağıttığınızda belli olmuyor.
Ben bazen günlük de uyguluyorum fakat dozunda uygulamanız çok önemli çünkü parıl parıl görünüyorsunuz. Ben kendisini hem balo hem de kep törenimde kullandım ve fotoğraflarda yanaklarımda çok güzel bir ışıltı oluştu. Fakat dozu aştığım bir gün ise fotoğrafta her yerim parıldıyormuş gibi oldu. 

Yelpaze fırçalarla uygulamak sanırım en doğrusu olacak. Ama elinizin ayarı varsa herhangi bir fırçayla da dozunda uygulayabilirsiniz.


Ürün kocaman 10 gram. Açıkcası nasıl biter ya da dibi nasıl görünür bilmiyorum ama fiyatına göre gramajı çok iyi. Şu an net fiyatını bilmiyorum çünkü ben alalı 1-2 sene oldu sanırım ve aklımda değil fiyatı. Mac'e de yakın zamanda zam geldiğinden güncel fiyat bilgim yok. 

Eğer hala almamış olanlar varsa bir denesinler derim :)
Herkese mutlu günler :)

6 yorum:

Makyaj Laboratuvarı dedi ki...

Sadece özel günlerde kullanacağını düşünürsek asla bitmeyecek gibi bu aydınlatıcı ve fiyatını kesinlikle hak ediyor, çünkü bir yatırım :) Aydınlatıcılarda sıvı olanları tercih ediyorum, yoksa lightscapade aklımda, doğal duruşu hoşuma gidiyor. :)

oje canavarı blog dedi ki...

Çok severek kullanıyorum bende =)
ojecanavari.blogspot.com.tr

Kozmetik Psikolojisi dedi ki...

gerçekten aydınlatıcım ihtiyacım var yaa yazıyı okuyunca bir daha istedim almak :D bu arada http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/ adlı bloğumu takibe alırsanız çok memnun olurum =)

mavidunyam dedi ki...

Bea Theo; lightscapade de çok çok güzel bir aydınlatıcı gerçekten doğal duruşuna bende bayılıyorum :)

Seda Karapoyraz; sevilmeyecek gibi değilki :)

Kozmetik Psikolojisi; gidip deneyip bir bak derim ben :)

audrey dedi ki...

Hala almadım sıra gelmeyecek çünkü bunlara :)

mavidunyam dedi ki...

kesinlikle o kadar güzel aydınlatıcılar var ki bir türlü sıra gelmiyor :)