9 Kasım 2011 Çarşamba

Aksiliklerrrr..

Bu aralar sanırım fazlaca aksilik yaşıyorum =) 
  • En büyük aksilikte dün geldi başıma sanırım. Bir anda bloguma erişim engellendi. Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik yazısı belirdi. Güvenlik kodu istedim açtım fakat blogum kaldırılmış, bende yazarı değil şeklinde gözüküyordu. Saatlerce uğraştık sanırım. Mailler geldi şifre doğrulama felan hallettim ama yine açılmamıştı. Artık ümidimi kesmişken bir anda açıldığını gördüm ve havalara uçtum. Bloguma yazı yazamasamda şu aralar onu kaybetmek çok üzdü. Çünkü içinde emeğim var ve biricik izleyicim.. Dün beni dinleyip yardım eden arkadaşlarım onur, dofa, tannesi ve ezgiye çok teşekkür ederimmm =) 
  • Bayramdan sonra vizeleri başlayanlardan biri de benim. Koskoca gün tek dersle boğuşuyorum ve bişey anlamamış olarak kalkıyorum. İki vizem o anda yapılacak çeşitten bişey. Kısacası ne yapacağımı şaşırdım bu konuda =/ 
  • Gelir gelmez hasta olma duygusunu da yaşadım. Geldiğim gün o kadar beterdimki çok şükür şimdi iyiyim biraz. 
  • Ve sanırım en beter aksilik Kavalanın başına geldi. Yaptığı çekilişe gelen yorumlar çok çirkindi. Bir bloggerın yazılarını beğenmiyor olabilirsiniz fakat iğrenç yorumlar yazmak da ne demek. Üstelik bir hediye çekilişinin altına. Kavala düşünmeyip çekiliş yapmayadabilirdi veya evet kullandığı ürünleride koyabilirdi. Ama üstüne kullandığım ürünlerde yazardı. Ve kabul eden yorumunu bırakırdı yine. Oysa kavala yepyeni ciciler almıştı bizlere. Üstelik mükemmel şeyler. Bu konuda daha fazla konuşulmamalı zaten. Ortada olan bir çirkinlik var o da kavalanın suçu değil zaten =)  



Aksiliğin yaşanmadığı bir gün dileğiylee =)

3 yorum:

Unknown dedi ki...

canım ne güzel yazmışsın, çok teşekkür ederim.Hepimizin başından eksik olsun inşallah...

Unknown dedi ki...

rica ederimm ^^
geçmiş olsun, sınavlarda da başarılar :)
kavala'nın başına gelen şeye diyecek söz bulamıyorum büyük terbiyesizlik. ama hiç dikkate almamak gerek.

mavidunyam dedi ki...

İnşallah Arzu ablacımm..

Dofa çok teşekkür ederim canım =) bencede dikkate almamalı..