3 Şubat 2012 Cuma

Mac Pro Longwear Concealer

İlk çıktığından beri çok merak ettiğim bir üründü. Bulunduğum şehirde mac olmadığından tatili beklemiştim. Bu yaz aldım sonunda. Cildim NC 20 fakat gözaltlarım NW 20 imiş.Uzun süre kalıcılık vaad ettiği için istemiştim özellikle.
Ürün cam şişede. Pompalı ürün. Çok yavaş yavaş bastırınca az çıkıyor ama elinizin baya bir ayarı olması gerek.
Bu benim az sıkmış ve biraz yaymış olduğum hali. Çok sıvı bir formda değil. Gözaltlarınıza çabucak uygulamanız gerekiyor. Sabitleniyor bir müddet sonra çünkü. Kalıcılık olarak diğer birçok üründen daha iyi. Ama tabikide en sona doğru ilk sürdüğünüzdeki gibi durmuyor bazen.
Bunlarda kapatıcılı halleri;

Gördüğünüz gibi mor bir yer kalmamış. Ben bu üründen memnun kaldım açıkçası. Şu an için ihtiyaçlarımı karşılıyor. Bir daha alacağım ürünlerden birisi.
Son olarak ürün 9 ml ve ben aldığımda 42 liraydı.

6 yorum:

hulya_707 dedi ki...

merhabalar. yanlış bilmiyorsam yaşınız 18 di. bu fondötenin kapatıcılığı yüksek oranda diye yazmışsınız. aslında genç bir cilt için fondöten (çok gerekli durumlar dışında) ağır bir makyaj ürünü olur diye düşünüyorum. yine de güle güle kullanın ürününüzü.hoşçakalın. hülya

mavidunyam dedi ki...

yaşım 19. Bu ürün fondoten değil kapatıcı. Ben cildim için değil gözaltlarım için kullanıyorum. Çünkü mor gözaltlarına sahibim. Tabikide cildimi önemsiyorum ve cildime zarar vermeyecek ürünler kullanıyorum.

Merve dedi ki...

Bu ürünümü alsam yoksa benefit boi-ing mi bir türlü karar veremiyorum. grr :D Canım sende çizgiye dolma sorunu oluyormu bu üründe ? Kimisi olmuyor diyor kimisi oluyor diyor. Memnun olanıda çok olmayanıda. Tut kolumdan yönlendir beni :D

mavidunyam dedi ki...

hemmenn yönlendiriyorum aswangcim =D diğer concealerlarda çizgiye dolma oluyor ama bunda olmuyor. Olacaksada çok saatler sonra oluyor mesela ben sabah 7de sürüyorum gece 12de çıkartıyorum o zamana kadar oluyor bazen. Çok iyi bir kapatıcı gerçekten. Git mac e denet bir gözaltında sonrada boi-ing i diğer gözaltına denet arada bir kontrol et, ışıklarda bak ona göre karar ver ;)

onorr dedi ki...

bu concealerı ben de seviyoruuuum :)

mavidunyam dedi ki...

gerçekten sevilesii cnm =)