16 Kasım 2012 Cuma

Benefit Feeling Dandy Set


Bu Benefit sete ulaşmak için çok çaba sarfettim =) İyiki de sarfetmişim diyorum çünkü çok sevdimm.

Setin içinde mini boy posie tint, mini boy high beam, mini boy dandelion allık, mini boy dandelion gloss var.

Setin üat tarafındaki kağıtta ürünleri nasıl uygulayacağınızı gösteriyor. O kağıtları açıncada bir ayna karşınıza çıkıyor.

Posie Tint likit bir ürün hem allık hem ruj gibi kullanabiliyor.
Rengi çok tatlı bir pembe. Yanağımda çok gğzel durdu. Dudağımda da ama ben bunu ruj gibi kullanıp heba etmeyeceğim =) Hemen sabitleniyor. Dudakta gloss gibi ruj gibi duruyor o yüzden.Setteki boyu 4 ml. Orjinalin 3te 1i.


High Beam çok beğenilen ve meşhur aydınlatıcılardan biri. Likit bir ürün bilindiği gibi. O da hemen sabitleniyor. Rengi gümüşi bir pembe. Oldukça doğal duruyor.

Üstteki yayılmamış alttaki yayılmış hali. Ufacık bir ürün yetiyorda artıyor bile. High beam de 4ml.

Dandelion allığın swatchunu yapamadım. Beyaz tenlilerde çok güzel duran bir pembe. Buğdaylarda hafif duracak bir renk. Ben çok beğendim yine.

Fırçası görüldüğü gibi minik ama yanağa yetecek boyutta. Bu fırçayla dandelion allığı uyguluyorum ben. Ucunda yeni alınmış dandelion allık var. Bu şekilde az çok fikir sahibi olabilirsiniz.

En az beğendiğim ürünü ise dandelion lipgloss oldu. Renksiz resmen. Benim dudaklarım renksizdir ve her rengi belli eder. Ama bunda etmedi. Renkli gibi çıkıyor ama sürünce hiçbir belirti yok. Ama yapış yapış bir his yaratmıyor. İlk sürdüğümde ayy kesin yapış yapış olacak dedim  ama olmadı. Ağırlaşmadıda. Bu açıdan sevdim.


Kalıcılıklarına gelecek olursam 4 üründe oldukça kalıcı. Ben fondoten üstüne uyguladım posie tint, high beam ve dandelion allığı. Sabahtan akşama kadar kaldılar. Bu bende baya artı aldı. Gloss da birşeyler yiyip içmeme rağmen hepsi olmasa da bir kısmı duruyordu.

Ürünler oldukça minik olsada kullanımları çok uzun sürecek.

Fiyatı ise 79 lira.

5 yorum:

kitten dedi ki...

posietinte bayılyorum, bende de minisi var ama bitince büyüğünden alabilirim

mavidunyam dedi ki...

bende bayıldım bitince alabileceklerim arasında gerçekten =)

gösde dedi ki...

olay set ahahaha :D

mavidunyam dedi ki...

hem de ne olay oldu yaa =D

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

the balm ve benefit setleri plaetleri :) hem ıcıne hem dısıyla ask ask ask <3