16 Kasım 2013 Cumartesi

Cildini Şımartmanın Yolu Garnier Nem Dengesi

Biz bayanların cilt tiplerinin farklı olduğu gibi kullandığı bakım ürünleri de farklıdır. Özellikle kendimize hitap eden ürünleri bulmakta zorlanabiliriz. Hele ki cildimiz karmaysa daha dikkatli olmalıyız, çünkü pek çoğumuz "aman sivilcemiz çıkacak nemlendirici kullanmayalım" diyerek cildimizi bir de kurutuyoruz. Ya da evhamlanıyor "Nemlendiricim yağlı görüntü oluşturacak mı? Parlama olacak mı" diyerek hem korkuyor hem de kullanmaya devam ediyoruz. İşte bu çıkılmaz bir sokak gibi görünen sorularımızın cevabını Garnier'ın yepyeni Nem Dengesi serisin de buluyoruz.Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile yağlanma kontrol altında!

Gün boyunca dışarıda çalışıyor, soğuk havayla ya da ani hava değişimleriyle cilt karşı karşıya kalıyor ve akşamları aynaya baktığımızda solmuş bir cilt görüyoruz. Garnier bu konuda bir devrim niteliğinde: Cildiniz klasik bir nemlendiriciden daha fazlasını hak ediyor. Garnier’den Nem Dengesi, nemlendiricinin bir adım ötesi…


İçeriğine geldiğimizde ise ambalajın üzerindeki açıklaması da bize yön gösteriyor ve ürün çok daha cazip hale geliyor.

Karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen “matlaştırıcı sorbe” dokusu cildinizin gün boyu parlamaya karşı savaşmasını sağlıyor cilt renginizi eşitliyor,farklı alanlar olmuyor ve bekleneni gerçekleştirip pürüzsüzleştiriyor.Ayrıca yeşil çay özlerinden oluşturulmuş ve besleyiciler açısından zengin nemlendirici anında nem artışı ve 24 saat nemlendirme sağlayarak cildin kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı oluyor ve bir ay içerisinde cildin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı oluyor.

Unutmayalım ki düzenli kullanım gerekli.Kullanımı da oldukça basit ve bizi zorlamıyor. Sabah akşam temizlenmiş cilde uygulanıyor.

Kullandığımdan beri de çevremdekiler cildimin değişikliği farkediyor ve sağlıklı bir cilde sahip olduğumu söylüyorlar. Maalesef karmadan yağlıya dönük ciltler bu sözleri fazla duymuyordu.Taa ki Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile tanışıncaya kadar.

Yapısı ise diğer nemlendiriciler gibi değil. Hafif sorbe doku dedikleri yapıya sahip bir nemlendirici.
Hafif sorbe dokusu ile hızlı emilir ve yağ içermez. Cildinize de gün boyu süren bir tazelik sağlar.
Garnier Nem Dengesi serisi yenilikçi dokularıyla farklı cilt tiplerine mükemmel uyum sağlıyor. Serinin diğer ürünleri:

- Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
- Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
- Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
- Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel
- Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon

Ürün reklam filmi: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151901520884000

Garnier Türkiye artık her yerde bizimle,

Sosyal Medya Hesapları:
facebook.com/GarnierTR
https://twitter.com/garnierturkiye

İçerik: kozmetikaynasi.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok: