24 Eylül 2014 Çarşamba

Wet N Wild - Walking On Eggshells Palet

 Merhabalar :)


WNW 'den ilk seçtiğim palet Walking On Eggshells oldu.  Hem içindeki renklerin tam benlik olması hem de yeterince far sahibi olmam dolayısıyla diğer çekmedi beni. Comfort Zone paletten bile emin değilim alıp almamakta :D Belki ilerleyen zamanlarda :D


Farların üzerinde nerelere kullanılacağı yazıyor ama bu yazılar zamanla siliniyor. Çok doğal renkler içeren bir palet. Alırken birazcık toz toz olsa da kullanırken böyle birşey olmuyor. Çok çok yumuşak bir yapısı var. Birçok fara kıyasla muhteşem bir sürülüşü var. Pigmentasyonu çok başarılı, fırçayı göz kapağına değdirdiğiniz anda muhteşem bir şekilde sürülüyor. 
Ambalajı maalesef çok kötü. Zor açılıyor ve basit duruyor -ki bu kadar güzel olan farlara yazık ediyorlar-


İlk renk kaş altını ve göz pınarlarını aydınlatmak için, ikinci renk gölgelendirme yapmak için, üçüncü renk ise tüm göz kapağına sürmek için. İlk renk biraz ışıltılı o yüzden az bir miktar alıp iyice dağıtırsanız çok güzel duruyor. 2.renk çok iyi bir gölgelendirme rengi. Son renk ise favorim. Çok güzel bir ışıltısı var, fotoğrafta da belli olduğu gibi. Hepsini birlikte çok güzel bir şekilde kullanabildiğiniz gibi ayrı ayrı da kombinasyonlar yapabilirsiniz. Ama ben hepsini birarada kullanmayı çok seviyorum :)

Eğer ne alsam diye düşünüyorsanız ilk olarak bunu tercih edebilirsiniz :) 
Yakında tamamen bu paletle yapılmış bir makyaj yazısı olacak :)

Sevgiler :)

2 yorum:

audrey dedi ki...

yeterince far sahibi olmak ne demek bilmediğim için direk hepsini aldım :-)) ama bu en güzellerden biri güle güle kullan :-))

mavidunyam dedi ki...

:D :D gerçekten en güzellerinden, teşekkürler :) Alınca mutlu oluyoruz bizde napalım :D