22 Haziran 2011 Çarşamba

Olay Renkli Nemlendirici

Yaşım çok genç olmasına rağmen cildimde sivilce pek çıkmaz. Sınav stresinde felan bir iki tane çıkar o kadar. Yani çok sorunlu bir cilt tipine sahip değilim. Bende yüzümdeki renkler ayrı ayrı olmasın ve cildime zarar vermeyecek birşey arıyordum. Aylar önce renkli nemlendirici arayışına girdim bende. Çoğu gittiğim yer renkli nemlendirici ne bilmiyordu hatta. Uygun fiyatlı bir ürün olsun istediğimden olay'i tercih ettim. Ve çok da memnunum. Hafif bir yapısı var. Adının hakkını veriyor, cildi güzel nemlendiriyor. Ama çok bir kapatıcılık beklemeyin. Çok az bir kapatıcılık sağlıyor. Ama cildi güzel gösteriyor. Kokusuda çok güzel. Ve spf 15 koruması olması beni daha çok memnun etti çünkü yazın kararmayı sevmem bu yüzden bu yaz hep bunu kullanacağım demektir. Fiyatı da 40 tl. Resimlerde koyu durduğuna bakmayın cilde yayınca o koyuluktan eser kalmıyor. Ağzıda pompalı olduğundan kullanımı çok kolay.



6 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Yazı çok iyi oldu, tam da merak ediyordum bu renkli nemlendiriciyi :)

mavidunyam dedi ki...

faydası olduysa ne mutlu bana marjoo =) sık sık bloguna bakıyorum, hiç yorum bırakmasamda, seni de burda sık sık görmek isterim =)

justuntitled dedi ki...

Gördüm şimdi, netten satışını bulup almaya çalışacağım :)

mavidunyam dedi ki...

kozmetik satan yerlere gir bir bak canım istersen bulabilirsen al, bulamazsan netten bak. Ben bununla ilgili yazı aramıştım ama bulamamıştım bile =) kapatıcılık bekliyosan yalnız hayal kırıklığına uğrarsın =)

justuntitled dedi ki...

Sivilce filan yok ki yüzümde sadece tüm yüzüm aynı renk olsun istiyorum dudak üstü filan ayrılıyo renk olarak sinir oluyorum :)) Fondöten&pudra çok sıkıcı gelmeye başladı artık. Önce Oriflame/very me renkli nemlendirici'yi deneyip beğenmezsem olay'i almaya karar verdim :) Renkli nemlendirici konusunda pek yazıya rastlayamadım ben de senin gibi :)

mavidunyam dedi ki...

o zaman tamam canım istediğin renk ayrımıysa tamam =) kokusuda çok hoş =) önce oriflame'ı dene beğenmezsen olay'i al bencede