23 Eylül 2011 Cuma

Ben Gidiyorum =(

Gidiyorum dediysem buralardan değil canım, yaşadığım şehirden, ailemden uzağa okumaya gidiyorum sadece. Ama kolay mı öyle ha diyince alışmak. İlk kez ayrılacağım ailemden, kendi başıma ilk kez olacağım. Ahh ne zormuş yaa =( Düzenim alt üst. Yanıma alacağım eşyalar, kıyafetler kısıtlı. Kocaman valizi tek başına taşımak var işin ucunda bir de. Yaşadığım şehri sevmesemde gitmek gitmektir işte.. Zordur.. Yeni bir okula, yeni arkadaşlara adapte olmak neyse de yeni bir hayata yeni bir şehirde adapte olmak nasıl olacak ?? Alışılır elbet, 3-5 ay zorlanılır ama alışılır. Nasıl ama ? Alışana kadar zaman nasıl geçecekki ?

Gidiyorum bu akşam, yurtta internet olacağı söyleniyor, hemen alabilirmiyiz bilmiyorum o yüzden ne kadar sizlerden ayrıyım bunu da bilmiyorum.. Hadi bakalım bir diğer postum bambaşka bir şehirden olacak sizlere..

Ben gelene kadar herkes kendine iyi baksınnnnnnnn =)

8 yorum:

Ekimoza dedi ki...

ayy okur okumaz bana 5 yıl öncesini hatırlattı,okumak için çok çok uzaklara gidişimi,içimdeki burukluğu,bir an önce ilk tatilde geri dönerim diyordum daha dün gibi aklımda:)ama 5 yıl geçti mezun oldum şimdi o günleri özlüyorum,eminim senin de aynı şekilde olacak.yeni bir şehir,yeni bir hayat.umarım her şey gönlünce olur:)

özge dedi ki...

canım yeni hayatında başarılar diliyorum sana,bende yıllarca ağır bavullar taşıdım resmen stres oluyordum senin gibi:) ama herşeye alışıyorsun ucunda okul olunca. iyi yolculuklar...

Zeynep dedi ki...

canım sana bol şanslar yeni hayatında :)

Adsız dedi ki...

hangi şehirde okuyacaksın canım,hayırlı olsun :) alışırsın ama hemen :)

Unknown dedi ki...

BENİM CANIM!KIYAMAM SANA..
Ben de bundan tam 9 yıl önce öyle bavulumu toplayıp Antalya dan İstanbul a gelmiştim..İlk defa ailemden uzaklara gidiyordum ınanılmaz heyecanlı, bır o kadar da tedırgındım..Hersey mukemmel gıtmedı tabı, zor olan bıcok sey oldu.Ama unutma oldurmeyen dert güclendırır.. sonucta 4 senede bıtırdım okulumu bıraz yurtta kaldım sonra kız arkadaşlaımla eve cıktım..iyi bi işim ve guzel bir cevrem var..eminim sen benden daha bıle ıyı olursun :) sevgiler, başarılar..

Adsız dedi ki...

Başta zor gelir ama alışır,seversin. Daha sonra sanki iki farklı hayatın varmış gibi olur.
Bir şehirdeyken öbürünü de özlersin aslında içten içe.
Yeni hayatında mutlu ol :)

Grace Happy dedi ki...

alıısrsın zamanla nelere alısımlıyo kı:)


Blogumuzdakı cekılıse katılırsanız sevınırız:)


http://waysofgrace.blogspot.com/2011/09/gracein-sizleri-havalara-ucuracak.html

mavidunyam dedi ki...

hepinize çok çok çok teşekkür ederim =) alıştım gitti desem yeridir =) sizin gibi güzel insanların desteği varken alışmamak ne münkün =)