20 Eylül 2011 Salı

Tanıştığım Güzel İnsanlar =)

Sanal dünya sonuçta insan kime güveneceğini bilemiyor pek. Nasıl insanlarla karşılaşırım kestiremiyor. Tabi doğru yerlerde tanışmadığınız sürece. Blog olayı bence en mükemmel şey. İnsanlar sevimli, cana yakın, kıskançlık çok az. Tabi tam tersi olan bloggerlarda, insanlarda var. Ama ben çok şanslıyımki bu konuda iyi insanlara rastladım hep =)

  • İlk blogger tanıdığım Zeynep oldu =) Yemekteyizde gördüm ve annemle bayıldık Zeynep'e. Sonra blogu olduğundan bahsedince orda, hemen adını girip aramaya başladım ve buldum =) İyiki de bulmuşum. Çok konuştum, daha doğrusu çok soru sordum onaa =) O da hep güzellikle cevap verdi =) Çok sevdim onu. Aramızda 4 yaş var, direk ismiyle hitap ettim arkadaşım gibi hissettim çünkü =) Şimdi hamile, güzeller güzeli bi Zeynep daha geliyor =)
  •  Kadınlar Kulubunden sonrada Itsbeauty forumlarından tanıdığım Pınar'a da bayıldım =) Makyaj bilgisi muhteşemdi. Çok bi sohbetimiz olmadı, aa ben seni forumlardan tanıyorum demedim ama takip ettim sürekli. Blogunu defalarca okudum =) Kendime çok yakın buldum, çok az sohbet etsekte =)
  • Blog açınca Itsbeauty forumla daha ilgilendim orada bu sefer CHACE ile tanıştım. Muhteşem bi kozmetik ve makyaj bilgisi var. Aramızda sadece 1 yaş var =) O kadar cana yakın bir insanki sevmemek elde değil onu =) Şu yazımda anlatmıştım zaten kendisini =)
  • Bigün bloguma gelen yorumla tanıdım Makyajseveri. Çok da sevdim kendisini =) Gerçek adlarımızı bile bilmiyoruz ama çok iyi anlaşıyoruz . İyiki bloguma yorum bırakmış =)
  • Sonra bigün yardım imdadıma cevap veren Chunli'yle tanıştım. Çok konuşmadık ama yardımsever ve sempatik bir insan =)
  • 2 muhteşem insan bir blogtaydı, Dörtdörtlük blogunun sahipleri Gözde ve Onur yani =) 2side çok güzel insanlar, samimiler, içtenler, ee daha n'olsunnnn =)
  • Yine Kadınalr Kulubunde tanıdım Deniz Abla'yı. Baya küçüktüm o zamanlar. Önceleri makyaj diyalogları kurduk. Sonra ojeyle haşır neşir oldu Deniz Abla ve muhteşem tırnaklar ortaya çıkardı. Mutlaka yaptıklarına bi bakın derim sonra pişman olursunuz =)
  • Serap Abla Zeynep'in yakın arkadaşlarından. Çok içten, candan bir insan =) İçinde hiç kötülük olduğunu düşünmeniz onunla konuşmanın 2. saniyesinde gerçekleşir =)
  • Özge Abla'yla tanışmamız ufak bir alışveriş sırasında oldu. İyi niyetli, sempatik bir insan gerçekten =) 
  • Marjo'yu tanımayan yok sanırım. Çok sevimi, kafa dengi bir insan. Blogunu okumak zevk veriyor ve izleyicilerine değer verdiğini o kadar güzel belli ediyorki =)
  • Yarışmasına katılmam sonucuda Lüzumsuz işler uzmanını tanıdım. Birbirimizin blogunu zevkle takip ediyoruz =) 
  • Ve benim canım izleyicilerimmm =) Şu an az izleyicim var ama zamanla daha da çoğalacağına inanıyorum ben =) İzleyicilerim olmadan anlatmak o kadar zevksizdiki şimdi beni takip eden birilerinin olduğunu bilip anlatmak bambaşka bi duygu =) Teşekkürler sizeeeeeee =)

Şimdilik bahsedeceğim kişiler bu kadar. Takip ettiğim bir sürü blog var. Hepsini tek tek yazmak isterim. Eminim onlar da çok candan insanlardır =) Tanıdıkça, konuştukça bahsedeceğim zaten =)
Herkese güzel günler diliyorummm =)

13 yorum:

justuntitled dedi ki...

Saat sabahın 4ü ve şu saatte yüzümün gülmesine tek sebep şu yazın!:) Aynı tarz bi yazı yazmayı düşünürken senin böyle bi yazını görüp o listede yer almak çok güzel bi duygu <3 Bu arada listedeki herkes blog işinin ustası diyebileceğimiz kişiler:) Acemi biriyken listene girdiğim için mutluyum bebeğim(:
makyajsever..

Trincess dedi ki...

canim benim cok tesekkur ederim cok naziksin =)))) <3

onorr dedi ki...

Cok tesekkur ederim canim, guzel dusuncelerini okuyunca cok mutlu oldum ;)

Zeynep dedi ki...

canım benimmm e ben o zaman iyiki katılmışım yemekteyize :) annenin ellerinden öpüyorum :)
senden böyle güzel şeyler duymak çok duygulandırdı ve mutlu etti, beni şahsen tanımadığın halde böyle güzel şeyler düşündüğün için çok teşekkür ederim :) istediğin kadar soru sorabilirsin cevaplayabildiğim kadar seve seve cevaplarım ;) uzun yıllar güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle kocaman öpüyorum seni :)

gösde dedi ki...

başka bloglarda böyle yazılar gördükçe çok seviniyorum ^^,
bu yazı için de çok teşekkür ederim cnm :* çok tatlısın :)

chunlibeauty dedi ki...

güzel yorumun için çok teşekkür ederim :) bende dediklerine katılıyorum :) ayrıca sende çok tatlı ve samimi bir bloggersın başarılarının devamını dilerim :)

Adsız dedi ki...

kendimi de bu yazıda görmek beni çok mutlu etti,teşekkürler :)

mavidunyam dedi ki...

makyaj sever canım benim yüzünü güldürdüysem ne mutlu bana =) acemi biri olmakla alakası yok kesinlikle tatlı bir insan olmakla ilgili bu durum ;)

deniz ablaaaa rica ederimm <3 =)

onurcum hissettiklerim =)

zeyneppp kesinlikle iyiki katılmışsın yoksa daha geç tanıyacaktım seni =) ben seni tanıyor gibi hissediyorum zaten =)

gözdecim o senin tatlılığın canım :*

chunli çok teşekkür ederim =)

lüzumsuz işler uzmanı rica ederimm, mutlu ettiysem ne mutlu bana =)

özge dedi ki...

hakkımda böyle düşünmene ve dile getirmene çok sevindim canım:) bende seni alışveriş sırasında tanıdım,sevdim,şimdi blogunda var ne küsellll:)

mavidunyam dedi ki...

rica ederim özge ablacım =) bende teşekkür ederim =)

itsbea dedi ki...

çok güzel bi yazı olmuş:)ben tanımıyorum seni ama çok samimi ve sıcak kanlı birisin sanırım:)başarılarının ve dostluklarının devamını dilerim,takipteyim

mavidunyam dedi ki...

çok teşekkür ederim itsbea =) bunları duymak o kadar mutlu ediyorki beni =)

Zeynep dedi ki...

:):) bu dünya böyle garip bi dünya işte insanları birbirine farklı bi şekilde yakın kılıyo :)