3 Şubat 2013 Pazar

Bourjois Healthy Mix Concealer-52

Gözaltlarımın ne kadar mor olduğunu ve sürekli en iyi concealerı aradığımı biliyorsunuz. Gözde'nin çok beğendiğini öğrendiğimden beri merak ediyordum. Boyner yılbaşına özel ikinci üründe %60 yapınca çok merak ettiğim chocolate bronzer ile birlikte aldım.

3 rengi var. 51, 52 ve 53. Hepside beyaz alttonlu açıkcası. Ben tam ten rengimde aldımki örtücülüğü daha iyi olsun. Nitekimde öyle oldu. Bendeki 52 numara ve tam ten rengime uygun. Aydınlık bir görüntü vermiyor bu yüzden ama çok da aramıyorum bunu. Oldukça doğal duruyor. Ve uzun süre uçup gitmeden yerinde kalıyor. Bu özelliğinide çok sevdim. Çünkü uzun saatler dışardayım ve tazelemiyorum tekrar.

Meyve kokulu. Çok rahatsız edici değil. Kokladığınızda alıyorsunuz.

Şimdi korkunç gözaltlarımdaki farkı göreceksiniz. (gözaltındaki swatchları daha sağlıklı buluyorum, hoş olmayan gözaltlarımızı göstermek zorunda kalsakta)

Gözaltımdaki morlukları rahatça görebilirsiniz.

Bu da concealerlı hali. Oldukça iyi kapatmış olduğunu görüyorsunuz. Ben inglot 4ss fırçamla uyguluyorum. Az miktarla daha iyi kapatıyor elle uygulamamdan.

Ürün 10 ml ve 41 liraydı.

6 yorum:

kitten dedi ki...

ben de bu seriyi çok merak ediyorum hem fondoten hem de bunu ama okuduğum yazılarda genelde ikisi için de kapatıcılığı az, daha doğal duran ürünler dendiğinden denemekle denememek arası kararsızım, en azından kapatıcı iyi durmuş ama bana yeterli olmayabilir az uyuduğum günlerde

mavidunyam dedi ki...

kalın yapılı değiller ondan dolayıo biraz kapatıcılığı az ama birçok concealerdan daha iyi kapattı benim gözaltlarımı. Ki kapanmaz genelde bu morluklarım =) fondotenini henüz denemedim ama bir yorum yapamam. Concealerı bir denemeni tavsiye ederim ama =)

onorr dedi ki...

canım bence o kadar da kötü değil göz çevren ya, iyisin iyi :)

mavidunyam dedi ki...

ah onurcum birde yakından görsen =D

umranyanmaz dedi ki...

Canım göz altların hiç de korkutucu değil kiiii

mavidunyam dedi ki...

gözaltlarım baya mordur normalde ten rengimde açık olunca herkes hasta sanıyor o halimle dolayısıylada bana korkutucu geliyor =) ama çok teşekkür ederim =)