8 Ağustos 2011 Pazartesi

Flormar Pudra

Tek ve ilk pudram olurlar kendileri. Ama hiç doğru düzgün kullandın mı diye sorun tabiki de hayırrrr =) 2 yıl önce bir hevesle pudra istiyordum (çocuksun işte n'apacaksın pudrayı) girdiğim bir kozmetik dükkanında 7 gibi bir fiyata bulunca atladım resmen. Rengini felanda kendim seçtim hatta. Uyar uyar dedim aldım. Bir iki kere kızarıklıklarıma kullandım sonra da kaderine terkettim kendilerini. Sanırım ufacık bir bozulma alametinde de çöpe gidecek =)

Biraz toz toz bir pudra. Kalıcılığı çok az. Fiyatı uygun. Kapatıcılığı aslında orta seviyede, o yüzden de hala elimde tutuyor olabilirim :D

Şimdilerde kapları değişti biraz ama plastik bir kabı var işte. Rengi şöyle ;


Kolumun pudra uygulanmamış hali;

Pudralı hali; (ışık farklılığından dolayı koyu çıkmış biraz ama kapatıcılığı belli oluyor)

Şimdi yeni bir pudra arayışlarındayım. Ne alsam bilemedim açıkcası. Orta kapatıcılıkta, kendini belli etmeyen, kalıcı (öğrenci olduğumdan sabah sürüp çıkacağım) bir pudra istiyorum. Bu yazıyı okuyanlar bana yardım yorumlarını bırakmadan geçmesinler lütfen =) İhtiyacımm varrrr =)

Inglotta 3lü pudra var onun gibi birşey mi alsam yoksa başka pudrasını mı alsam? Ya da mac veya clique ? Ya da başka bir marka? Fikirlerinizi bekiyorum =)

4 yorum:

justuntitled dedi ki...

Sana Catherine Arley Silky Touch demek istiyorum. Lütfen çok ucuz diye önyargıya kapılanlardan olmaaa! Çok güzel bi pudra. Değiştirmek asla aklımın ucundan bile geçmiyo. Ve hiç bi zararını görmedim:) Bi sürü blogda da tanıtımını gördüm(mac, inglot kullanıcıları olan bloglarda) hepsi de olumlu yorumlar yapmışlardı:) dene derimmm:)

mavidunyam dedi ki...

teşekkür ederim canım =)

Adsız dedi ki...

maybelline dream mat powder kullanıyorum ben okulda canım kendini belli etmeyen bi pudra oldukçada kapatıyo en azından benim için öyle = ) benim cildim çok kuru o yüzden nemlendiriciyi bol sürüyorum ama üvey annem nemlendirmeden de sürüyo toz toz olmuyo.

mavidunyam dedi ki...

onuda bir ara düşünmedim değil aslında beril. Gelen tavsiyeleri değerlendiriyorum =)