31 Temmuz 2013 Çarşamba

Mac Brush Cleanser - Fırça Temizliği

Büyük paralar vererek aldığımız fırçalara iyi bakmak lazım. Sürekli kullanıp kirli halde bırakıp tekrar kullanmak olmuyor. Her gün yıkanması da sakıncalı. Bu ürün işte bu sırada kurtarıcı oluyor. Ve bir de benim gibi öğrenci olanlar ya da aceleyle çıkanlar her gün aynı kirli fırçayla fondöten sürmek, far uygulamak istemiyor. Sevmiyorum fırçalarımı öyle. Ve far renkleri bazen karışıyor. Bu yüzden pratik bir şeyler olmalıydı hayatımda.

Pembe renkte ve sıvı bir ürün. Ben watsonstan spreyli şişe almıştım. Yarı brush cleanser yarı su ilave edip karıştırdım. Fırçalarımı kullandığım zaman makyajım bitince, fırçalara sıkıyorum ve kağıt havlu yardımıyla temizliyorum. Oldukça güzel temizleyen bir ürün gerçekten. 2haftada bir ise ya da bu ürün sayesinde ayda bir bile olabilir =D bebek şampuanı ya da antibakteriyel sabunla yıkıyorum. 

Ürün 235 ml ama böyle yarım şişeye koyunca uzun süre gider. Bu benim ilk şişem fısfıslıda. Azıcık gitti üstünden. Ve bu fısfısı yapalı 2 ay oldu. Şu aralar her gün makyaj yapmadığımdan kullanamasam da yine de uzunca zaman alacak bitmesi. Bereketli bir ürün. 

Fiyatı ise 35 lira.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

suyla karıştırmak iyi fikirmiş temizleme performansı değişiyor mu peki?

mavidunyam dedi ki...

yoo hayır bence daha iyi, diğer şekilde direk kullanınca temizlenemediğinden bahseden çok oldu. Bu şekilde çok güzel temizleniyor gerçekten.