23 Temmuz 2013 Salı

Shisedio Sun Protection Likit Fondöten


Bu yazın favorisi olur kendileri. Alırken çok düşünmüştüm. Bu paraya değer mi alsam mı? diye. Ama iyiki almışım diyorum. Bu fondöten tamamen güneş ve etkileri düşünülerek üretilmiş.
Ambalajı o kadar güzel ve şık ki. Yaza uygun anca bu kadar güzel bir ambalaj olabilirdi.

Kutusunun içinden fondöten ve süngerinin bulunduğu kutu çıkıyor.

 Süngeri bu şekilde. Henüz kullanmadım. Ama elime alıp baktığım kadarıyla oldukça yumuşak. Tatil için yine ideal.


Şişesinin ucu dar. Ve ne kadar istiyorsanız o kadar ürün alabiliyorsunuz.


Bendeki sp50 rengi. Aslında bu serinin en açık rengi sp 40. Fakat denediğim boynerde ellerinde yoktu. Kızda ısrarla sp50 olur size deyince çenemde denedik ve oturdu rengi. Elim üstünde ikisinin testerından da denedim aralarında çok az bir fark vardı. Biraz rengim değişirse olur dedim ve aldım. Rengi biraz koyu gibi dursa da bütünleşiyor ciltle.

Sürülmüş halini görebilirsiniz. Kapatıcılığı benim için orta. Ve çok kalıcı. Hiç bir değişme,dağılma olmuyor. Yazın sıcakta sabit kalması muhteşem. Ürün oldukça akışkan olduğundan sürümü kolay ve ağırlık hissi vermiyor yüzde. Spf 30 koruması var. Ben çok sevdim bu ürünü. Bir daha almayı kesinlikle düşünürüm. 

Ürün 30 ml ve 89 lira.

9 yorum:

pekbilmiş dedi ki...

yaz için idealmiş gerçekten çok beğendim :) Güzel günlerde kullan canım :)

mavidunyam dedi ki...

gerçektende öyle =) teşekkür ederim canım =)

Adsız dedi ki...

yüzümdeki sivilceyi kapatacam diye 89 lira mı veriyosunuz buna??

mavidunyam dedi ki...

kullanmadan etkilerini bilemezsin sanırım ? Hassas cildim için güneş koruması sunan harika bir fondötene para veriyorum. Sizin için sorun olmaz sanırım ?

larcencielblog dedi ki...

"Adsız" yorumlar ilginç oluyor, her eleştirinin nazik bir üslubu olsa ne iyi olur...

Bu fondöteni denedim ben de, fakat bana fazla mat geldi. Ben daha bir böyle aydınlık görünüm seviyorum. Onun dışında kapatıcılığına diyecek sözüm yok. Güle güle kullan :))

Z. Aysegul dedi ki...

gerçekten sp40 ile aralarında pek fazla bır fark yokmus :) ben de çok seviyorum bu fondoteni, buarada adsız yoruma diyecek bir şey bulamıyorum..

mavidunyam dedi ki...

başakçım hiç sorma sorgular gibi sormuş hiç anlamadım =)herkesin alır durumu farklıdır, öğrenciyim ben ve çoğu zaman param bile kalmıyor ama biriktirip kendime bir doğum günü hediyesi almışım çok mu =)

ben sevdim duruşunu aslında, aydınlartıcı bir sabitleyici pudra ile ya da aydınlatıcı kullanacağın zaman kullanınca çok hoş duracaktır bak =) teşekkür ederimm :*

ayşegül canım ; gerçekten çok az fark varmış, kadın ısrar edince bakmıştım. Bende çok açığımdır halbuki =) güzel günlerde kullanalım ikimizde :* adsız işte =)

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Güzel günlerde kullan mavişim. Uzun zamandır aklımdaydı, kesin kararımı verdim. A-LA-CA-ĞIM :)

mavidunyam dedi ki...

teşekkür ederim canım =) bencede almalısın diyorum =) güzel günlere kullan sende =)