3 Temmuz 2013 Çarşamba

Yazın Bitecekler & Sık Kullanılacaklar

 Artık bitmeyen ürünlerime bir gönderme yaparak birkaç ürünümü yazın sık kullanarak ya bitirmek ya da azaltmak (dibini görmek) istiyorum.

Oriflame Ruj: Mercan-coral tonlu bir ruj. Rengi güzel ama ben bu rujdan sıkıldım. Yarısı kaldı ama bitirebilir miyim bilmiyorum. Yinede bitirmek istediğim ilk ürün.

Maybelline Affinitone fondöten:Oldukça sevdiğim bir fondöten. Başka fondötenlere pek bakmıyorum sayesinde. Ama bunu kullanmaya başlayalı 1,5 yıl oldu. İçinde az kaldı. Yedeğini indirimde aldım bile. Bu artık bitmeli o yüzden.

Diadermine BB Krem : Kendisiyle pek anlaşamadık. Sevemedim. Ama çok hafif bir bb krem. Ağırlık hissi vermiyor. Bu yüzden yazın kullanılabilir. Sık kullanmak ve yarılamak istiyorum.

Olay Renkli Nemlendirici: Uzun zamandır benimle olan bir ürün daha. Rengi açık tenliler için diye geçiyor ama bana oldukça koyu. Yazın kullanmak en doğrusu oluyor. Spf15 koruması da var zaten. Tenim biraz koyulaşsa bile koyu ama yazın kimsenin bunu farkedeceğini düşünmediğimden kullanımdan sorun çıkmayacaktır. Ama bunuda pek bitireceğimi sanmıyorum. O yüzden azaltmak ümidindeyim.

Flormar İkili Allık:Kendisi ilk allığım ve hala çok severim kendisini. Ama yine uzun zaman olduğu için dibini görmek istiyorum.

Yazın umarım bu ürünleri bitirip & yarılayıp & dibini görüp mutlu olurum. 
Siz yazın hangi ürünleri bitirmek istiyorsunuz ? =)

2 yorum:

Mineyy dedi ki...

Allıkların dibini görmek o kadar zor ki, seni çok iyi anlıyorum :) Yalnız Affnitone'un benim için çok mat bi bitişi var o yüzden çok sevememiştim, sen hepsini bitirirsin inşallah :)

mavidunyam dedi ki...

hemde nasıl zor, bir tanesinin dibini görsem almak için bahanemde olacak =) ben affinitone u seviyorum açıkcası =) inşallah diyorum =)