13 Ekim 2013 Pazar

Bitenler #6

 Yazdan beri bayağı ürün bitirdim , artık koyduğum poşet dolup taşınca yazmanın vakti geldi =) 

İlk olarak vücut ürünleri ;

Yves Rocher Culture Bio vücut peelingi; hafif,çizmeyen, hassas cilde uygun bir vücut peelingiydi. Memnun kaldım. Cildimde herhangi bir tahrişe sebep olmadı. Üstelik organik olması da cabası. 

Yves Rocher duş jelleri; kampanyadan almıştım. Biri kakaolu biri pamuk çiçeği. Kakaolu çok tatlı, baymayan, ciltte banyodan sonra kokusunu bırakan bir duş jeli. Pamuk çiçeği ise hafif kokuları sevenler için ideal. Köpürmelerini çok beğendim. Tek eksisi ml'si az. 

Tbs Shea Body Butter; bunu sürdüğüm an kokusu yayılıyor ve beni çok mutlu eden bir koku oldu. Tam bebek kokusu. Emilmesi biraz sürüyor. Nemlendirmesi de oldukça iyiydi. Tbs'ye yakın olanlar mutlaka edinsinler bu body butterdan.
Fresh Line Persephone Vücut Kremi; çok beğenmedim, bitkisel bir kokusu vardı. 

Sebamed Fresh Shower; nanemsi bir kokusu vardı bununda. Sevmedim.

Temizleyiciler;

Bioderma H2O; makyaj temizlemedeki favorim. Yenisi açıldı bile.

Yves Rocher hassas gözler için makyaj temizleme suyu; su gibi, hafif bir ürün. Memnun kaldım. Ama sanırım artık kalktı bu göremiyorum raflarda.

Loreal Hassas gözler için göz makyajı temizleyici; En sevdiğim ürün kendisi. Şimdilerde şişeleri değişti. Ama ne watsonsta ne gratiste bulabiliyorum yenisini. Sadece migrosta gördüm. Çift fazlısı var genelde. Lens kullananlara da uygun. Gözü yakmıyor, acıtmıyor. 

Nemlendiriciler;

Uzun zamandır nivea visage nemlendiriciyi kullanıyordum. Sonunda bitirebildim. Memnundum ama başka ürünler kullanmak istediğimden almadım tekrar.

Nivea bitince testerlardan kullanmaya başladım. Tbs vitamin e nemlendirici ;ortalama bir üründü benim için.

Clinique Moisture Surge nemlendirici; çok sevdim. Clinique set aldığımda içinden 15 ml bu üründen çıktı. Detaylı yazısı gelecek.

Elseve saç bakım yağı; Herkesin beğendiği bir üründü ama ben saçlarım nemliyken kullandığımda memnun kalmadım. Daha başka kullanımlarda denemedim. Henüz fikrim netleşmedi bu ürün için.

Kozmetik;

Renkli kozmetik bitirsem şaşardım =D En çok kullanılanlar rimel ve concealer olunca tek tek bittiler. Genelde elimde 3-4 tane bulunurlar böylece stokta olur zorda kalmam. Ama bunlar bitince bir anda rimelsiz ve concealersız kaldım ama yeniden stok tamamlandı =) 

Essence de tam böyle bir dönemde alındı. İlk başta -yazısı yazdığım zamanda- sevip sevmediğimden emin değildim, çok iyi değil gibiydi. Ama bir süre sonra kendisiyle aşk yaşamaya başladık. Tek kelimeyle çok çok güzel bir ürün. 2 kat sürünce kirpikler çok güzel gözüküyor. Uzuyor, hafifte dolgunluk veriyor. Üstelik 10 liralık fiyatıyla herşeyi hakediyor. Yeniden alacağım bir ürün kendisi. 

Maybelline Black Drama; bu ikinci alışımdı. İlk alışımda bayılmıştım ama ikinci sefer aynı etkiyi veremedi. O yüzden çok sevemedim son kullanımımda. 

Maybelline Flared; tesadüfen almıştım ve çok memnun kaldım. Yenisi almıştım hatta. Uzatması muhteşem. Tek başına yeterli geliyor. 

Rimmel Match Perfection Concealer; ortalama bir kapatıcı. Ama çok sorunu olmayanlar çok memnun kalacaklardır. Aslında aydınlatma özelliği olan bir ürün ama ben ten rengimde alınca çok bi aydınlatma etkisi olmadı. Benim sorunlu gözaltlarıma bazen yeterli geldi. Yenisi bununda alındı.

Bourjois Healty Mix Concealer; çok sevdiğim, sorunlu gözaltlarımı kapatan bir kapatıcıydı. Yenisini henüz alamadım. Ama kesin alacağım bir ürün. 


Bitenlerim hep normalde kullanılması gereken ürünler olduğundan ya aynısının yenileri alındı ya da başka markalarla değişti. O yüzden pek değişen birşey olmadı ürünlerimde =D 

Hepsinin yazıları mevcut, blogta bulabilirsiniz,
Mutlu Haftasonları =)

4 yorum:

Herseydenbirtutam dedi ki...

Yves Rocher ağırlıklı olmuş.Yenilere yer açılmış:)

mavidunyam dedi ki...

genelde bakım ürünlerinde yves rocher tercih ediyorum, onlarda çabuk bitince olan bu =D

onorr dedi ki...

Shea body butter'ın kokusuna ben de bayılıyorum, son 5 ayda 2 tane küçük boy bitirdim, büyük bıyunu alıcam bu sefer :)

mavidunyam dedi ki...

kesinlikle onurcum almalısın =)

bende bir tbs bulabilsem stok yapacağım ama =D