2 Mayıs 2013 Perşembe

Bath & Body Works Twilight Woods Body Cream


Arzu ablanın blog satışından aldığım bir diğer üründe bu vücut kremiydi =) Kendisi çok tatlı bir blogger bildiğiniz üzere =) Eğer blog satışına denk gelirseniz mutlaka birşeyler alın çok memnun kalacaksınız =)

Bbw nin kremleri, duş jelleri, mumları oldukça beğeniliyor. Bu kremi açar açmaz muhteşem bir koku yayılıyor. Sinizütüm olmasına rağmen asla rahatsız etmedi beni.

Banyodan çıktıktan sonra özellikle bacaklarıma ve kuru olan bölgelere kullanıyorum. Emilimi hemen olmuyor. Biraz beklemek gerekiyor.

Kıvamı biraz katı bir krem. Sürmesi zor değil ama losyon gibi hemen çabucak da sürülmüyor. Uzun süreli kontrol etmedim ama yumuşacık yapıyor gün boyu.

Bbw yakınlarındaysanız bulun alın bu ürünü derim =) Fiyatı hakkında bir fikrim yok açıkcası.

Ürün 226 gr ve çok uzun süre gider.

2 yorum:

seda aydın dedi ki...

merhabalar. bu ürünün çok methini duydum bende almak istiyorum siz bi blogdan aldığınızı yazmışsınız o bloğu ve ya nereden alabileceğimi bildirirmisiniz. şimdiden teşekkürler..:)

mavidunyam dedi ki...

güzellikkazanı blogundan aldım ama elinde olan kullanmadığı ürünleri satıyordu arzu abla. Bbw mağazalarında bulabilirsin. Onlarda istanbul ve antalyada var. Başka nerde var bilmiyorum =)