31 Ocak 2012 Salı

Maybelline Dream Touch Blush 02

Sanırım eskiden köpük allıkmış ama artık krem allık. Denemeyi çok merak ettiğim bir allıktı. Pembe renkte krem allık isterken nedense bunu alırken hiç aklıma gelmedi ve şeftali tonundaydı gözüm. Tam şeftalide değil açık bir renk.
Rengine bayıldım ben. Ama maalesef koyu tenlerde belli olmayacaktır. Benim tenim en açık renk bende belirgin bir üst tonumda da hafif belirgin olur. Ürün cam kavanozda ve ağzı dar. Üstündeki parmak dokunuşlarımı görebilirsiniz çünkü ben ellerimle sürüyorum. Yayılması oldukça rahat. Hemen yayılıyor.
Üstteki direk sürülmüş hali alttaki yayılarak sürülmüş hali. Bende bile aman aman belli olmuyor. Fiyatı 20,90 tl idi yanılmıyorsam.

Benim çok sevdiğim bir ürün oldu. Ağır bir makyajda kullanabilecek hafiflikte. Ama tabi açık renkliyseniz. Açık renklere tavsiye edebileceğim güzel bir krem allık.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

sence kalıcılığı nasıl? bende pek durmuyor 04 rengi bu renk de şahane duruyor :D

mavidunyam dedi ki...

tatlım benim kalıcılığı algılama sorunum var =D Sabah 7de sürüyorum ben akşama kadar onlayım, elimi yüzüme gözümede çok dokunduruyorum =D ama pudra ya da fondoten üstüne kullanınca baya kalıcı bence. Çoğu zaman tek de kullandım azıcıkta olsa duruyordu.

Unknown dedi ki...

fondötenle denemedim galiba daha hiç öyle bir test edeyim.

mavidunyam dedi ki...

altında fondoten ya da pudra olunca kalıcılığı artıyor. Pudrada daha çok artıyor sanırım.

özge dedi ki...

bende iki rengi var yapısı çok güzel bende severek kullanıyorum:)

mavidunyam dedi ki...

gerçekten bende bayıldım özge ablacım =)

Adsız dedi ki...

Merhabalar, krem allıklar pudra üzerine uygulanabilir mi?

mavidunyam dedi ki...

bayaa geç cevap veriyorum özür dilerim ama evet kullanılabilir