29 Mart 2013 Cuma

Hem siz hem çocuklarınızın daha güzel görünebileceğiniz markalarda %90'lara varan büyük indirim!


Kozmetik, çanta, iç giyim gibi ürünler kadınlar ve dolayısı ile anneler için en büyük tutkular içersindedir kuşkusuz. Yeni açılan Mompery.com indirimli anne bebek alışveriş sitesi ile Polo Club, Victoria’s Secret, Be Cool gibi büyük markaların sezon sonu indirimini beklemenize gerek kalmadı.

www.mompery.com , artık tüm annelere ve kadınlara %90’lara varan indirimler sunuyor. Yanlış duymadınız. %90. Kıyafetinize uyum sağlayacak ve kişiliğinizi ortaya çıkaracak bir çok renk ve modeldeki çantalar, sizleri bekliyor.

Yıl boyunca "Victoria’s Secret, Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi markalarda inanılmaz indirimler var. Her sabah 7’de giriş yapabileceğiniz Mompery.com’un butikleri 3 günde bir kendini yeniliyor.

Şu anda, kadınların özel günlerdeki en büyük yardımcısı olan Kotex için de büyük indirimler var. Düzenli aldığımız bu tür ürünlere neden daha fazla harcama yapasınız ki.. Bu indirimlerden yararlanmak da oldukça kolay üstelik; üye olduğunuzda anında 20 TL ve ilk 100 TL alışverişte ‘ekstra’ 20 TL indirim kuponu kazananlardan olmak istemez misiniz?

Bütün bu fırsatlardan yararlanmak için siteye hemen giriş yapmalı, üye olduğunuz anda kazanacağınız 20 TL’lik hediye çeki fırsatını kaçırmamalısınız.


Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok: